ضمنا نتيجه تأملاتم اين شده است که اعوجاجات فکري در صورتي درست خواهد شد که حوزه تأثير باب شک کردن در کردارش باز باشد. پس بايد باب فکر کردنش باز باشد، هر چند که ادعا کند که ديدش باز است و فکرش باز است.
پس وظيفه همان است که مي دانيم براي «آزادي قبل از تفکر» در دانشگاه کار کنيم.
سلام
با حلقه هاي فکري که فرموده بودي موافقم، اما به نظرم منظور رهبري از ايجاد کرسي هاي آزاد انديشي ايجاد فضاي فکري در دانشگاه هاست، آن هم در سطحي وسيع. حلقه هاي فکري - لا اقل براي اين هدف- ديربازده است.
جلسه «مرندي و رجايي» اگر چه کرسي آزاد انديشي به معناي منظور رهبري نبود اما نمونه اي از مناظراتي بود که توانست تا حدودي فضاي آرامي با خود داشته باشد.
در پايان کاملا با شما موافقم که انتخاب مهمان ها در ايجاد فضاي فکري مؤثر است.
.ولي نخواستم بنا به عادت معمولم به بهانه ي متن محكم تر، افكاري كه چند روز در ذهنم مانده بود را بيان نكنم.يا علي
سلام سجادي.
امروزه مساله وموضوع براي فكر كردن ونظر دادن كم نيست.يكي از وظايف فعال فرهنگي يا يك رصد كننده با دغدغه فرهنگي ،در ويترين گذاشتن موضوع با اهميت تر وايجاد فضاي مناسب براي توجه به موضوعات مهم تر است .اجازه بده افكارت در قالبي منسجم تر زمينه تعالي جامعه وخودت را ايجاد كند.
اميدوارم مشمول توجهات خاص حضرت مهدي (روحي لتراب مقدمه الفدا)باشيد.
والسلام.
گاهي اوقات فعاليت محور شدن فرست توجه به اتفاقات پيرامونمان را از ما ميگيرد.مطلبي كه نوشتي به موقع وراه گشا است.اما به نظر مي رسد با صرف وقت بيشتر وتبديل ان به يه مقاله امكان تامل نظام مندتري به خوانندگان وجنابعالي خواهد داد.به نظرم نوشته شما با انتخاب نخ تسبيحي مناسب وبا پوشيدن لباس فاخرتر ،شايد در قالب يك مقاله ،ظرفيت ايجاد ولااقل تقويت فضاي فكري وانديشه گونه را دلرد. اميدوارم مشمول توجهات خاص حضرت مهدي (روحي لتراب مقدمه الفدا)باشيد.